ترجمه sop به چه معناست؟ و چه کاربردی دارد؟
در زبان فارسی sop به معنای هدف نامه, بیانیه هدف یا انگیزه نامه ترجمه میشود.خلاصه ای از فعالیت ,انگیزه و توانایی یک فرد در زمینه تحصیلی در sop جمع میشود .دراین خصوص فرد باید تمام تلاش خود را انجام دهد تا بتواند با جملات متقاعد کننده و با اعتماد نفس نظر کمیته پذیرش دانشجویی را جلب کند و در دانشگاه مورد نظر بورسیه شود.
بهتر است در نوشتن هدف نامه خود فرد اقدام کند و به خاطر جملات تکراری و کلیشه ای ان را به افراد دیگر نسپارد.
ازانجایی که انگیزه نامه با رزومه متفاوت است بنابراین در انگیزه نامه از نوشتن سوابق تحصیلی و شغلی خودداری کنید وبه اینده و وضعیت فعلی خود در رشته دلخواه اشاره کنید.
در هدف نامه دستور زبان و املای دقیق را رعایت کنید, از بزرگ نمایی وگزافه گویی و نوشتن جملات نامربوط و پیش افتاده پرهیز کنید.
نگارش هدف نامه
هدف نامه را به زبان رسمی کشوری که قصد تحصیل و اشتغال در ان را دارید تنظیم کنید.
تعدا کلمات به انضمام خط فاصله حدود 4000 کاراکتر حدود 2 الی 3 صفحه A4 باشد و بیشتر نشود.
در انگیزه نامه تا جایی که امکان دارد میتوانید از توانایی هایتان از رشته دلخواه و انگیزه انتخاب ان بنویسید همچنین اگر مدارک معتبر در مورد ان داشته باشید زمینه را برای جلب نظر تصمیم گیرندگان بیشتر کرده اید.
هرچه تبحر شما در نوشتن متن هدف نامه بیشتر شود و از انگیره وانتخاب رشته خود با جملات روان و شیرین حرف بزنید خواننده را ترغیب به ادامه هدف نامه ی خود کرده اید.
توانایی نوشتاری جذاب در انگیره نامه اینده شمارا تضمین میکند.دراین بخش شما با استفاده از مدارک و مستندات خود جزئیات بیشتری از موفقیت و شکستهایتان را ارائه میدهید و دلیل خودرا برای ادامه راه ذکر میکنید.دلیل اینکه چرا رشته خاصی را انتخاب کرده اید واینده رشته خودرا چگونه میبینید همچنین چه ویژگی هایی در این رشته وجود دارد که شمارا جذب ان کرده هرچه واضح تر و با اعتماد بیشتری از خود و علایقتان حرف بزنید به همان اندازه هیأت تصمیم گیری میتواند از وضعیت فعلی شما و اینده شغلیتان خبردار شود و شمارا لایق ان موقعیت بداند.
تاثیر گذاری متن sob
برای اینکه مطمئن شوید متنتان تاثیر گذار است ابتدا باید براخودتان گیرا و جذاب باشد و هرچه دلیلتان برای اینکه چرا شما باید جای دیگری انتخاب شوید محکم تر و جذاب تر باشد به همان اندازه تأیید شدنتان تضمینی میشود.
ضمن اینکه نقاط ضعف خود را صادقانه ذکر میکنید دلایل این ضعف را بنویسید و با نقاط قوت برجسته از خود حمایت کنید.همچنین از تجربیات خود در رشته مورد نظر توضیح دهید و دلیل اینکه چرا فلان دانشگاه را انتخاب کرده اید به دور از گزافه گویی ذکر کنید.تجربیات خودرا تحلیل کنید و روش تحلیل خودرا به زبان و سلیقه خود بنویسید.
از نوشتن جملات و عبارات تکراری مانند اسم و جزئیات دیگر خودداری کنید,چرا که این اطلاعات در رزومه شما و دراختیار هیأت تصمیم گیری وجود دارد.
متن را محترمانه و رسمی به دور از تزئینات نوشتاری و اغراق بنویسید و
در نکات دستور زبان,گذاشتن علایم نوشتاری و قرار دادن خود به عنوان فاعل واجب است.
اشاره ای کوتاه به رزومه و CV;
رزومه متنی چکیده شده از سوابق کاری و مختص افراد غیر دانشجو میباشدو برای استخدام نوشته میشود.متنی در حد 2 صفحه که به فعالیت های گذشته کاری اشاره میشود و در صورت حجیم و پیچیده بودن شغل دو صفحه اضافه تر به ان که cover letter نام دارد انضمام میشود که شرح بیشتری از شغل میدهد.
در CV نوشته ای در حد 1 الی 10 صفحه ای که شرح بیشتری از فرد میدهد و کاملتر از رزومه و sopاست.
مشخصات فردی ,سوابق تحصیلی وکاری و مهارت ها در cvمیتواند نوشته شود.