ترجمه ارزان مقاله انگلیسی
ترجمه ارزان مقاله و دسترسی به مقالات انگلیسی رایگان و بروز دنیا مسئله ای مهم برای تمام دانشجویان و محققین عرصه دانشگاهی محسوب می شود. با توجه به شرایط وانفسای اقتصادی موجود پرداخت هزینه زیاد برای ترجمه دشوار بوده و دانشجویان در جستجوی پیدا کردن بهترین خدمات ترجمه تخصصی و قیمت مناسب ترجمه می باشند. گام اول پیدا کردن مقاله های رایگان و بروز دنیاست. پس از پیدا کردن مقاله جدید و متناسب با موضوع تخصصی خود باید برای ترجمه ارزان مقاله اقدام کنیم.
پیشتر به معرفی بهترین موتورهای جستجوی موجود در اینترنت پرداخته ایم که در ادامه می توانیم به اسکوپوس (scopus) یکی از قدرتمندترین موتورهای جستجوی علمی اشاره کنیم. یکی از پرطرفدارترین روش های جستجوی مقاله های علمی استفاده از موتور قدرتمند جستجوی انتشارات الزویر به نام scopus میباشد.
پایگاه داده ها و خلاصه نویسی مجلات علمیscopus
اسکوپوس به عنوان بزرگترین و پرمخاطب ترین پایگاه داده ها و خلاصه نویسی مجلات علمی و کتاب هایی است که آنها را به شکل کاملا ویراستاری شده و دسته بندی شده در اختیار محققین و تمام کاربران خود قرار می دهد. این موتور جستجو مجموعه کاملی از نتایج تحقیقات و مقاله های منتشر شده روز دنیا را در تمام زمینه های تخصصی را به وسیله ابزارهای هوشمند خود مورد بررسی قرار داده و در چارچوب های مختلف (آمار و نمودارهای بصری) ارائه می دهد. موضوعات تحقیقاتی مشترک و میان رشته ای هر لحظه رو به افزایش است و شما با توجه به گوناگونی و فراوانی عناوین آنها با کمک اسکوپوس می توانید اطمینان داشته باشید که هیچ یک از تحقیقات انجام شده جدید درباره موضوع مورد نظر خود را (که در سراسر دنیا انجام شده) از دست نمیدهید. Scopus امکان جستجوی پیشرفته را برای بیشتر از 57 میلیون مقاله ثبت شده در پایگاه داده های خود فراهم می کند.
علاوه بر بخش جستجوی پیشرفته، اسکوپوس در جهت کمک به استفاده مطلوب از منابع تحقیقاتی، امکانات دیگری را نیز برای کشف مقالات مورد نیازتان فراهم کرده است که از آن میان میتوان به امکان دریافت اعلان (notification) نسبت به مقالاتی که تازه منتشر میشود، اشاره کرد. با استفاده از این قابلیت کاربران میتوانند برای دریافت مقالات جدید در رابطه با کلید واژه یا موضوعی خاص و یا حتی مقاله ای جدید از نویسنده مورد نظر، محققان و اساتید میتوانند با ایجاد یک اعلان در این موتور جستجوی آکادمیک قدرتمند، نسبت به آخرین مقالات و تحقیقات منتشر شده در رابطه با موضوع مدنظر، به راحتی اطلاع پیدا کنند.
امکانات Scopus
امکان مرور لیست کتابها، مقالات و مجلات علمی به ترتیب الفبایی در اسکوپوس برای کاربران وجود دارد، همچنین کاربران میتوانند لیستهای مختص به خود را با نشانه گذاری اسناد موجود ایجاد نمایند و بعدها به تجزیه و تحلیل این لیست بپردازند.
همچنین امکان مشاهده مقالات رفرنس یک مقاله و هم چنین مقالاتی که از مقاله مورد نظر شما به عنوان رفرنس استفاده کردهاند نیز وجود دارد.
Scopus ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل آماری مقالات را نیز در اختیار کاربران خود قرار میدهد. برای مثال برای درک معیارها در نتایج جستجو به تجزیه و تحلیل بصری آنها بر اساس سال، منبع، نویسنده، موسسات تحقیقاتی، کشور یا منطقه، نوع سند و موضوع پرداخته میشود.
امکان مقایسهی ۱۰ ژورنال به صورت همزمان براساس معیارهای مربوطه نیز از بخشهای جذاب این موتور سرچ تخصصی میباشد. یکی دیگر از ابزارهای تحلیلی اسکوپوس، ماژولی حرفه ای است (ماژول به نوعی از پردازندهٔ رمزی امنی اطلاق می شود که مدیریت کلید های دیجیتال و شتاب پردازنده های رمزنگاری را از لحاظ خریدهای دیجیتال / ثانویه به منظور تأمین قوی اعتبار برای دسترسی به کلیدهای حیاتی برای برنامههای کاربردی سرور هدف قرار داده ) که برای ارزیابی مقالات توسعه یافته است. در این ماژول که آن را میتوان برای صفحه مقالات فعال کرد، میزان تعامل جامعه علمی با مقاله را میتوان بر اساس معیارهای مختلف به صورت نمودارها و آمار بصری مشاهده کرد.
برای بخش نویسندگان میتوان تجزیه و تحلیل میزان ارجاعات و نقل قولها به مقالات یه نویسنده، همکاری با موسسات مختلف، میزان مقالات در سیر زمان و دیگر شاخصها را به صورت آماری مشاهده کرد.
تفاوت اسکوپوس با دیگر موتورهای جستجو
آن چه اسکوپوس را از دیگر موتورهای جستجوی آکادمیک متمایز می سازد، این است که این سرویس بهخودی خود نمایشی از تمامی مستندات و مدارک تخصصی و بسیار حرفه ای علمی به حساب میآید. از طرفی، برخلاف دیگر رقبای خود، این سرویس توسط یکی از معتبرترین و قدیمیترین ناشران علمی بینالمللی یعنی الزویر، توسعه داده شده است. بنابراین میتوان این امید را داشت که امکانات و روشهای جستجوی مقالات علمی در این موتور بسیار قدرتمندتر از دیگر سرویسهای مشابه آن باشد. امّا شاید مهمترین ضعف آن نسبت به رقبا، این باشد که استفاده از خدمات این موتور منوط به تهیه حق اشتراک و پرداخت هزینه توسط مراکز تحقیقاتی و آکادمیک هست، و بنابراین نمیتوان به سادگی و به طور رایگان از خدمات این جستجوگر بسیار محبوب، استفاده کرد. اگرچه بسیاری از دانشگاههای ایران چندسالی است که بهعلت مشکلات و موانع مالی و ارزی امکان تهیه حق اشتراک این سرویس را ندارند، امّا توصیه ما به کسانی که میخواهند به طور جدی و حرفه ای اقدام به مقاله نویسی کنند، این است که از راه های میانبر، حساب کاربری را برای این سرویس تهیه کنند، تا بتوانند با استفاده از امکانات بسیار این موتور جستجوی قدرتمند آکادمیک، به مقاله های روز و مهم دنیا دسترسی داشته باشند. پس از پیدا کردن مقاله مورد نظر خود باید در جستجوی خدمات ترجمه تخصصی باشید که ترجمه ارزان مقاله را انجام داده و ترجمه ارائه شده بهترین کیفیت را داشته باشد. توجه داشته باشید هر ترجمه ارزان مقاله با کیفیت نبوده و شما باید در این زمینه بسیار دقت داشته و سایت های مختلف ترجمه را بررسی کنید.