پرش به محتوا
خانه » ترجمه » زنان در ترجمه

زنان در ترجمه

  • از

زنان در ترجمه – بیشترین کتاب ترجمه شده  توسط یک نویسنده

زنان در  ترجمه ، ما به دنبال یک نویسنده زن خاص هستیم که  براساس فهرست ترجمه یونسکو – با 7236 جلد کتاب ترجمه شده به 103 زبان مختلف ، چاپ شده است. و این همه چیز نیست ، او همچنین رکورد جهانی گینس را برای پرفروش ترین نویسنده داستان ها تا به امروز نگه می دارد. او یک نویسنده نسبتاً پرکار بود که 66 رمان جنایی، 14 مجموعه داستان کوتاه ، 19 نمایشنامه و حتی 6 رمان عاشقانه به تحریر درآورده است. یکی از نمایشنامه های او رکورد طولانی ترین اجرا  در تئاتر را دارد. (حدود 50 سال اجرا شد) وی همچنین به دلیل سهم خود در ادبیات ، عنوان بانو فرمانده را به دستور امپراتوری بریتانیا (DBE)  دریافت کرد. آیا می توانید حدس بزنید که او کیست؟

خوب ، ما اکنون به شما خواهیم گفت: خانم مورد نظر … آگاتا کریستی!

زنان در ترجمه -آگاتا کریستی

آگاتا کریستی ( میلر) در سال 1890 در دون شایر انگلیس در یک خانواده  ثروتمند متولد شد. وی پس از خدمت در بیمارستان دونون در طول جنگ جهانی اول ،  به همراه همسر اول خود ، آریچیبالد کریستی به لندن نقل مکان کرد. وی در شروع کارنویسندگی سختی  زیادی تحمل کرد کتاب سرنوشت اسرارآمیز در استایلز ، با نام هرکول پوآرو مشهور جهان در سال 1920 منتشر شد. او علاقه زیادی به فارماكولوژی و باستان شناسی داشت. جای تعجب نیست که شوهر دوم او ، ماکس مالووان باستان شناس بود که در کاوش در شهر باستانی اور  با او آشنا شد.

بیشتر بخوانید: چندین مترجم وهمکاری برای یک ترجمه

بیشتر بخوانید : مترجمین قابل و توانا

او همچنان به نوشتن داستانهای خود از Monsieur Poirot و Miss Marple حتی پس از آن که در اوایل دهه 70 میلادی سلامتی وی رو به زوال گذاشت ادامه داد . اما سرانجام ، او مجبور شد کمی قبل از مرگش در سال 1976 از نوشتن دست بکشد. بیشتر داستان های او برای تلویزیون ، سینما اقتباس شده است. و رادیو و حتی برخی از بازی های ویدئویی  و طنز بر اساس کتاب های او وجود دارد!

آیا داستان مورد علاقه آگاتا کریستی ، ترجمه شده ترین داستان نویس داستان در همه زمان ها را دارید؟ در کامنت زیر به ما اطلاع دهید!

دیدگاهتان را بنویسید