نماد سایت موسسه ترنسلیت 68

21 شبکه اجتماعی برتر جهان

21 شبکه اجتماعی محبوب

امروزه میتوان 21 شبکه اجتماعی (social media) محبوب را نام برد که برخی از آنها شناخته شده هستند اما برخی دیگر نه. حتی ممکن است برخی از آنها  عالی باشند. اما به تحقیقات بیشتری نیاز دارند. در ادامه، یاد خواهید گرفت که:

– کدام شبکه های اجتماعی ماهانه بیشترین کاربر فعال  را دارند؟

-کدام شبکه های اجتماعی زیر  دارای جذابیت گسترده ای هستند؟

– اگر به دنبال بهینه سازی و بازخورد بیشتر هستید، یاد خواهید گرفت که کجا تلاشهایتان را متمرکز کنید.

در مقاله قصد داریم بیشتر به افرادی کمک کنیم که میخواخند از طریق شبکه های اجتماعی کسب و کار خود را توسعه دهند

اگر به دنبال بازاریابی فصلی در شبکه های اجتماعی باشید؛ یا دنبال سرمایه گذاری در شبکه های اجتماعی هستید؛ و یا صاحب مشاغل مرتبط با این شبکه ها هستید، بهتر است که شناخت خوبی از مجبوب ترین شبکه های اجتماعی داشته باشید. با این کار میتوانید علاوه بر دستیابی به اهداف رسانه ای تان، حداکثر استفاده را از برند خود در این شبکه ها ببرید. البته این نکته فقط به شبکه های اجتماعی محدود نمی شود. در اینجا، این سؤال مطرح میشود که آیا این رسانه های اجتماعی کاربرد مناسبی برای تجارت شما دارند؟ آیا با برند تجاری شما متناسب هستند؟ آیا هدف شما را بخوبی به مخاطبان ابلاغ می کند؟ و درنهایت اینکه، آیا میتوانید بسیاری از شبکه های اجتماعی را بطور همزمان مدیریت کنید؟

برای سهولت کار، 21 شبکه برتر اجتماعی در سال 2019 را مورد بررسی قرار داده ایم و اطلاعات مربوط به آنها را گردآوری کرده ایم. با برخی از آنها آشنا هستید و برخی دیگر ممکن است برایتان ناشناخته باشند. بهتر است اطلاعات بیشتری درمورد شبکه های اجتماعی ناشناخته کسب کنید. علاوه بر این، لازم نیست به همه این شبکه وارد شده و عضو شوید.

21 شبکه اجتماعی محبوب در سال 2019

1.فیسبوک با 2.23 میلیارد کاربر           

فیسبوک بزرگترین رسانه اجتماعی(social media) در سراسر جهان است که بیش از دو میلیارد کاربر، تقریبآ یک سوم از جمعیت جهان، در هر ماه از آن استفاده می کنند. بیش از 65 میلیون مشاغل با کمک این رسانه اجتماعی و همچنین بیش از شش میلیون تبلیغات در این شبکه انجام میشود که زمینه را برای داشتن تجارت برتر فراهم می کند. فعالیت در فیسبوک بسیار آسان است زیرا تقریبآ تمامی قالبهای محتوا در آن همچون متن، تصاویر، فیلمها، فیلمهای زنده و داستانها بسیار عالی عمل می کنند. بایستی به خاطر داشته باشید که الگوریتم فیسبوک محتوا را در اولویت قرار میدهد که باعث ایجاد مکالمه و تعامل معنادار بین افراد بویژه گروههای خانوادگی و دوستانه میشود. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری درمورد موفقیت این الگوریتم آپدیت شده کسب کنید، مهندس میلادی بعنوان بازاریاب استراتژیک ما اسرار این الگوریتم جدید را فاش میکند و اقداماتی که میتوانید برای پیشرفت در فیسبوک انجام دهید را بیان میکند. همچنین، فراموش نکنید که محتوای تان را برای تلفن همراه بهینه کنید؛ چرا که 94 درصد از کاربران فیسبوک ازطریق برنامه تلفن همراه به فیسبوک دسترسی دارند.

2-یوتیوب با 1.9 میلیارد کاربر

یوتیوب نوعی بستر برای اشتراک گذاری ویدئو است که در آن کاربران روزانه یک میلیارد ساعت فیلم تماشا می کنند. برای شروع، میتوانید یک کانال یوتیوب برای برند تجاری تان ایجاد کنید تا با کمک آن ویدئوها را برای مشترکان به اشتراک گذاشته و به نظرات آنها نیز دسترسی داشته باشید. این شبکه اجتماعی علاوه بر اینکه دومین رسانه بزرگ اجتماعی در سراسر جهان است، (با اینکه متعلق به گوگل است) بعنوان دومین موتور بزرگ جستجو بعد از گوگل شناخته شده است. بنابراین، اگر میخواهید برند تجاری تان را در یوتیوب مطرح کنید، فرایند سئو[بهینه سازی سایت برای بهتر ئیئه شدن در نتایج جستجو] را در یوتیوب پیشنهاد می کنیم. در آخر، میتوانید با کمک تبلیغات در یوتیوب میزان دسترسی خود را افزایش دهید.

3-واتساپ با 1.5 میلیارد کاربر

واتساپ نوعی برنامه پیام رسان است که در بیش از 180 کشور جهان کاربرد دارد. واتساپ در ابتدا فقط برای ارتباطهای خانوادگی و دوستانه مورد استفاده قرار می گرفت اما به تدریج، برای پیشرفت مشاغل و انجام تبلیغات مورد استفاده قرار گرفت (زمانی که برای خرید کت و شلوار جدید در بانکوک بودم، از طریق واتساپ با خیاط ارتباط برقرار کردم). این شبکه اجتماعی در حال ایجاد یک بستر تجاری برای مشاغل است تا به آنها اجازه دهد که از کسب و کارهای مناسب برخوردار شده؛ مشتری مدار بوده و به روز رسانی های خود را با مشتریان شان به اشتراک بگذارند. همچنین برای مشاغل کوچک یک برنامه بیزینس اپ[Business app] ایجاد کرده است، در حالیکه برای مشاغل بزرگ و متوسط بیزینس ای پی آی[Business API] ایجاد کرده است. 

4-مسنجر با 1.3 میلیارد کاربر

مسنجر قبلآ یکی از پیام رسانهای فیسبوک بود که از سال 2011 به بعد، خودِ فیسبوک مسنجر را به یک برنامه مستقل تبدیل کرده و ویژگیهای آن را گسترش داد. امروزه مشاغل میتوانند تبلیغات انجام دهند؛ چت روبات ایجاد کنند؛ خبرنامه ارسال کنند و چندین فعالیتهای دیگر. مسنجر با داشتن این ویژگیها زمینه را برای برقراری ارتباط بین مشتریان و صاحبان مشاغل فراهم کرده است. اگر میخواهید از این شبکه اجتماعی در تجارت خود استفاده کنید، در اینجا هفت روش ارائه شده است که میتوانید از آنها کمک بگیرید.

5-وی چت با 1.06 میلیارد کاربر

وی چت همانند واتساپ و مسنجر یک برنامه پیام رسان است که بعنوان یک بستر محسوب میشود. علاوه بر قابلیت ارسال پیام و تماس، کاربران میتوانند از آن برای خرید آنلاین، پرداخت آفلاین، انتقال پول، رزرویشن، تاکسی کتاب[طرحی برای ارائه کتاب در تاکسی به مسافران ] و دیگر موارد استفاده کنند. همچنین بعنوان محبوب ترین شبکه اجتماعی در چین و برخی مناطق آسیایی محسوب میشود. اگر در این مناطق زندگی می کنید (جایی که استفاده از رسانه های اجتماعی همچون فیسبوک ممنوع است)، وی چت میتواند جایگزین مناسبی برای آنها باشد.

6-اینستاگرام با یک میلیارد کاربر

اینستاگرام یک رسانه اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن عکس و ویدئو است. همچنین این امکان را فراهم می کند تا طیف گسترده ای از مطالب همچون عکس، فیلم، داستان و ویدئوهای زنده به اشتراک بگذارید. علاوه بر این، اخیرآ VTGI را برای فیلمهایی برای فرمت طولانی تر راه اندازی کرده است. میتوانید برای برند تجاری تان یک پروفایل در اینستاگرام ایجاد کنید که علاوه بر طراحی پستهای اینستاگرام با استفاده از ابزارهای شخص ثالث، یک تحلیل غنی از پروفایل و پستهای شما فراهم کند. در اینجا، راهنمای کاملی از بازاریابی در اینستاگرام ارائه شده است.

7-کیوکیو با 861 میلیون کاربر

کیوکیو یک بستر پیام رسانی فوری است که محبوبیت بسیار بالایی در بین جوانان چینی دارد. علاوه بر قابلیتهای پیام رسانی فوری، کاربران را به تزئین آواتارها؛ بازی آنلاین؛ خرید و پرداخت آنلاین قادر میسازد. من اطلاعات زیادی درمورد کیوکیو ندارم اما اعتراف میکنم که کری لاواز کلیک زد مقدمه ای کاربردی برای بازاریابان کیوکیو ارائه داده است. به نظر میرسد در حالیکه این شبکه اجتماعی بعنوان یک پلتفرم بومی دسکتاپ قبلآ برترین پلتفرم رسانه های اجتماعی در چین بوده است، وی چت بعنوان یک بستر پیام رسان از همان شرکت مادر جایگاه خود را بدست آورده است.

8-تامبلربا 642 میلیون کاربر

تامبلر یک سایت میکروبلاگینگ و شبکه اجتماعی برای به اشتراک متن، عکس، لینکها، فیلمها و دیگر موارد است. افراد مطالب بسیاری، از عکس گربه گرفته تا عکسهای هنری، را در این شبکه اجتماعی به اشتراک میگذارند. تامبلر دقیقآ میتواند همانند دیگر وبسایتها عمل کند. بنابراین، بسیاری از وبلاگهای آنلاین میتوانند از آن استفاده کنند. اگر میخواهید از این رسانه اجتماعی در بازاریابی تان کمک بگیرید، وایرال تگ مطالب مفیدی را برای موفقیت در این کار ارائه داده است.

9- کیوزون با 632 میلیون کاربر

 کیوزون[14] یکی دیگر از پلتفرم های محبوب شبکه های اجتماعی در چین است که در آن کاربران میتوانند چند رسانه را بارگذاری کنند؛ وبلاگ نویسی انجام دهند؛ بازی کنند و همچنین فضاهای مجازی خود را تزئین کنند. طبق نظرسنجی کورا، کیوزون از محبوبیت بالایی در بین نوجوانان چینی برخوردار است (در حالیکه وی چت در بین بزرگسالان محبوبیت بیشتری دارد). اما به نظر میرسید که ظهور سیستم عاملهای موبایل همچون وی چت باعث کاهش میزان محبوبیت سیستم عاملهای دسکتاپ همچون کیوزون شده است.

10- تیک تاک با پانصد میلیون کاربر

تیک تاک (همچنین با نام دوئین شناخته میشود) یک شبکه اجتماعی ویدئویی با موزیک ویدئوهای بسیار کوتاه است. این شبکه پر دانلودترین برنامه در سراسر جهان در سه ماهه اول سال 2018 بوده است. بنابراین، در جایگاه بالاتری از فیسبوک، اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی قرار داشته است. البت من ابتدا تصور میکردم که اینستاگرام برای موزیک ویدئوهای کوتاه کاربرد داشته باشد (اگرچه مطمئن هستم که بیش از این است). کاربران میتوانند فیلمهای 60 ثانیه ای ضبط کرده، ویرایش کرده و نهایتآ جلوه های ویژه را به آنها اضافه کنند. اگرچه تیک تاک محبوب ترین شبکه اجتماعی در آسیا است، اما میزان محبوبیت آن در غرب نیز گسترش یافته است. امروزه، بعنوان یک شبکه اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن موزیک ویدئو مطرح شده است.

11-سینا ویبو Sina Weibo  با 392 میلیون کاربر

از آنجا که توئیتر در چین ممنوع اعلام شده است، سینا ویبو اغلب برای کاربران چینی بعنوان توئیتر شناخته میشود. این نرم افزار دارای شباهتهایی همچون توئیتر است: میکروبلاگینگ با 140 کاراکتر، آپلود عکس و فیلم، اظهار نظر و تأیید اعتبار. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد سینا ویبو میتوانید به مطالب ارائه شده در سایت سینا ویبو مراجعه کنید.

12- توئیتر با 335 میلیون کاربر

توئیتر یک شبکه اجتماعی برای اخبار، سرگرمی، ورزش، سیاست و موارد دیگر است. تفاوت عمدۀ توئیتر با بسیاری از رسانه های اجتماعی این است که تأکید بیشتری بر اطلاعات زمان واقعی دارد؛ اتفاقاتی که در زمان حال رخ میدهند. برای مثال، یکی از تعاریف زمان در تاریخ توئیتر زمانی است که جانیس کرومز تصویر هواپیمایی را توئیت کرد که روی هادسون ریورفرود آمده بود تا مسافران را پیاده کند. یکی دیگر از خصوصیات منحصر به فرد توئیت این است که برخلاف اکثر رسانه های اجتماعی که محدودیتهای بیشتری دارند، 280 کاراکتر را مجاز کرده است (برای ژاپنیها، کره ایها و چینی ها 140 کاراکتر). علاوه براین، اغلب بعنوان کانال خدمات مشتری کاربرد دارد. طبق گفته های تبلیغ کنندگان در توئیتر، بیش از 80 درصد از درخواستهای خدمات مشتریان در این شبکه اجتماعی مطرح میشوند و سیلزفورس نیز توئیتر را شمارۀ 800-1 جدید برای ارائه خدمات به مشتریان می نامد. بسیاری از ابزارهای سرویس دهی به مشتریان در رسانه های اجتماعی همچون پاسخ بافر برای مدیریت بهتر مکالمات و سرویس دهی به مشتریان در دسترس هستند.

13-ردیت[Reddit] با 330 میلیون کاربر

یک وب سایت جمع آوری اخبار اجتماعی امریکایی و رتبه بندی محتوای وب است که در آن کاربران میتوانند لینکها، پستهای متنی و تصاویر را به اشتراک گذاشته و دیگران نیز به آنها رأی بدهند.

ردیت که بعنوان صفحه اول اینترنت نیز شناخته میشود، پلتفرمی است که کاربران در آن میتوانند سؤالات، لینکها و تصاویر را ارسال کرده؛ درمورد آنها بحث کرده و حتی دیگران به آنها رأی بدهند. ساب ردیتهایی برای انجمنهای اختصاصی نیز وجود دارند که دارای سطوح مختلفی برای بررسی میزان محبوبیت آن بعنوان بخشی از آن هستند. برای مثال، این رسانه اجتماعی بسیار آرام است؛ با این حال، ما به ندرت در آن قرار داریم. علاوه بر ارسال مطالب و شرکت در بحثها، میتوانید ایده های محتوا را نیز پیدا کرده و در این شبکه اجتماعی نیز تبلیغات انجام دهید.

14- بایدو تیبا[Baidu Tieba] با سیصد میلیون کاربر

بایدو تیب یک فروم آنلاین چینی است که توسط بایدو بزرگترین موتور جستجوی چینی در جهان ایجاد شده است. استنباط من از مطالب ویکی پدیا این است است که بنظر میرسد بایدو شبیه به ردیت عمل میکند؛ جایی که کاربران می توانند موضوع انجمن را در دیگری ایجاد کرده و باهم در تعامل باشند.

15- لینکدین با 294 میلیون کاربر

امروزه، لینکداین بیش از یک سایت جستجوی رزومه ای و شغلی عمل میکند. به یک سایت رسانه اجتماعی حرفه ای تبدیل شده است که در آن کارشناسان صنعت محتوا را به اشتراک گذاشته، با یکدیگر در تعامل بوده و برند شخصی خود را طراحی میکنند. همچنین مکانی است که در آن مشاغل میتوانند رهبری و اقتدار فکری خود را در صنعت خودشان برقرار کرده و همچنین زمینه را برای جذب استعدادهای بیشتر در شرکت شان فراهم کنند. به همین منظور، یک استراتژی سادۀ پنج مرحله ای ارائه میدهیم. علاوه براین، لینکداین فرصتهای تبلیغاتی من جمله تقویت مطالب، ارسال و نمایش تبلیغات شخصی در کنار سایت را نیز در اختیار کاربران قرار میدهد.

16- وایبر با 260 میلیون کاربر

وایبر به دیگر پیام رسانهای مهم اجتماعی همچون واتساپ و مسنجر کاملآ شبیه است. این برنامه امکاناتی همچون امکان ارسال پیام چندرسانه ای، برقراری تماس، اشتراک گذاری گیف، برچسبها و دیگر موارد را برای کاربران فراهم میکند. بنابراین، فرصتهای بسیاری را برای مشاغل فراهم میکند. میتوانید تبلیغات تجاری خریداری کنید؛ برند خود را تبلیغ کنید؛ در انجمن شرکت کنید؛ محصولات خود را در بخش خرید معرفی کنید و خدمات بیشتری به مشتری ارائه دهید.

17- اسنپ چت[Snapchat] با 255 میلیون کاربر

اسنپ چت یک برنامه اجتماعی با هدف اشتراک گذاری عکس و فیلم کوتاه (معروف به اسنپ) در بین دوستان است. این نوع استوری که از محبوبیت بالایی برخوردار است، در سایر سیستم عاملهای رسانه های اجتماعی همچون اینستاگرام نیز رواج یافته است. اما بنظر میرسید که ظهور استوریهای اینستاگرام مانع رشد اسنپ چت و گرایش کاربران به استفاده از اسنپ چت برای برندهای شان شده باشد. در اینجا برای اطلاعات بیشتر و رفع تردیدها در انتخاب بین اسنپ چت و اینستاگرام، هر دو را با هم مقایسه کرده ایم.

18- پینترست[Pinterest] با 250 میلیون کاربر

پینترست یک شبکه اجتماعی است که در ان کاربران برخلاف اکثر سایتهای رسانه های اجتماعی، برای کشف چیزهای جدید عمل میکنند. 78 درصد از کاربران ان معتقدند که محتوای موجود در این شبکه از برندهای مفید (بسیار بالاتر از دیگر سایتها) است. این برند فرصتی فراهم میکند تا بتوانید تصمیمات خرید خود را سازماندهی کنید. از آنجا که کاربران در این شبکه اجتماعی به مسائل جدید گرایش دارند، عضویت در این شبکه میتواند به پیشرفت برند تجاری تان کمک کند. در اینجا، چند نکته درمورد استفاده از پینترست در پیشبرد اهداف تجاری ارائه شده است.

19-لاین با 203 میلیون کاربر

لاین یک پیام رسان اجتماعی چندمنظوره است که امکان ارسال پیام، اشتراک گذاری برچسبها، بازی آنلاین، پرداخت، درخواست تاکسی و خرید آنلاین را برای کاربران فراهم میکند. این نرم افزار محبوب ترین پیام رسان در ژاپن است که البته از محبوبیت بالایی در دیگر مناطق آسیایی نیز برخوردار است. صاحبان برند میتوانند برای به اشتراک گذاشتن اخبار و تبلیغات کاری شان حساب کاربری در لاین ایجاد کنند.

20- تلگرام با دویست میلیون کاربر

تلگرام به اکثر برنامه های پیام رسان اجتماعی شباهت دارد و اغلب بعنوان یک پیام رسان ایمن شناخته شده است. علاوه بر ارائه خدمات پشتیبانی به تک تک مشتریان، برندهای مختلف میتوانند از تلگرام نیز استفاده کنند. برای مثال، برندها میتوانند بات مکالمه[35] را برای پلتفرم تلگرام ایجاد کرده یا از قابلیتهای این شبکه برای ارسال پیام به تعداد نامحدودی از کاربران استفاده کنند.

21- مدیوم[Medium] با شصت میلیون کاربر

مدیوم یک بستر انتشار آنلاین با عنصر شبکه اجتماعی است که در آن انتشار مقاله به صورت رایگان صورت میگیرد و حق پرداخت برای بعضی از آنها محفوظ است. علاوه بر انتشار محتوای اصلی در مدیوم، کاملآ طبیعی است که برندها مجددآ پستهای وبلاگ خود را بمنظور داشتن دسترسی بهتر در مدیوم منتشر می کنند (در اینجا میتوانیم از تکنیک بافر کمک بگیریم). اگر قصد عضویت در این شبکه اجتماعی را دارید، در اینجا دستورالعملی را برای بازاریابان و همچنین یک پست بلاگ درمورد 9 استراتژی کاربردی در مدیوم ارائه شده است.

برندهای خود را در کدام سایتها  مطرح کرده اید؟

جدا از اندازه سایتهای رسانه های اجتماعی، مهمترین مسئله این است که دقت کنید آیا مخاطب هدف برندتان در آن سایتها فعال است یا خیر. به همین دلیل، سایتهای بزرگتر رسانه های اجتماعی همچون فیسبوک به بهره گیری از طیف وسیعی از علاقه مندیها و موضوعات گرایش دارند؛ این کار باعث میشود تا به بستر مناسبی برای برندهای مختلف تبدیل شود.

برند خود را در کدام سایتهای رسانه های اجتماعی مطرح کرده اید؟ چرا؟

انتشارات بافر این امکان را به شما میدهد تا پستهای رسانه های اجتماعی را برای شش مورد از این 21 سایت ذکر شده همچون فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر، لینکداین و پینترست طراحی کنید. اگر میخواهید بیش از یک حساب کاربری را در هریک از این شش مورد مدیریت کنید، پیشنهاد می کنیم که یک دوره آزمایشی 14 روزه را سپری کنید تا تجربه بیشتری در این زمینه کسب کنید.

شما برای موفقیت در شبکه های اجتماعی باید تولید محتوا بکنید . تولید محتوا شامل ترجمه مقاله ، تولید فیلم ، فایل های صوتی و عکس میشود. اگر در هز زمینه ای نیاز به کمک داشتید با متخصصان شرکت پارس 68 تماس بگیرید.

 

 

خروج از نسخه موبایل