زبان آلمانی

زبان آلمانی با توجه به قدمت و سابقه ای که دارد،

از جمله زبان های مهم و زنده دنیا است که در چندین کشور دنیا به صورت رسمی و غیر رسمی استفاده می شود. از مهم ترین دلایل گسترش این زبان در سایر کشورها می توان به عوامل همچون مهاجرت، جنگ و سیاست، استعمار و… اشاره کرد. این زبان با وجود گسترش یافتگی در کشورهای مختلف و متعدد، همچنان به عنوان یک زبان سخت برای آموزش و یادگیری به عنوان زبان جدید در دنیا شناخته می شود.

مطابق نظرسنجی ها و بررسی های صورت گرفته زبان آلمانی یکی از 10 زبان زنده و برتر دنیا است. البته این برتری از نظر تعداد صحبت کنندگان است و نه از نظر آموزش و یا آسانی در یادگیری زبان. مطابق بررسی های انجام شده، هم اکنون بیش از 100 میلیون نفر در دنیا به  آلمانی صحبت می کنند. ما در این مطلب قصد داریم تا کشورهایی که در آن ها به صورت قابل توجه از  آلمانی استفاده می شود را برای شما بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید : زبان ایتالیایی

چه کشورهایی در اروپا به زبان آلمانی صحبت می کنند؟

در این بررسی ابتدا سراغ کشورهایی می رویم که زبان آلمانی به صورت کاملا رسمی در آن ها استفاده می شود. آلمان، اتریش، سوئیس، بلژیک، لوکزامبورگ و لیختن اشتاین کشورهایی هستند که  آلمانی به صورت گسترده در آن ها استفاده می شود و در این کشورها  آلمانی در حکم یک زبان رسمی است. از نظر جمعیتی نیز، کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس با بیش از 90 میلیون آلمانی زبان، بزرگترین کشورها در دنیا در این زمینه هستند.

همچنین جالب است بدانید که در کشورهای متعدد دیگری از قاره اروپا نیز از زبان آلمانی استفاده می شود اما در این کشورها، آلمانی جزو اقلیت هایی است که با آن صحبت می شود. این کشورها عباتند از:

  • ایتالیا
  • فرانسه
  • جمهوری چک
  • مجارستان
  • دانمارک
  • لهستان
  • روسیه
  • رومانی
  • اسلواکی
  • واتیکان

البته در میان این کشورها واتیکان یک کشور مذهبی با جمعیت بسیار محدود است اما از نظر سیاسی، این ناحیه به صورت رسمی به عنوان یک کشور شناخته می شود.

بررسی های دقیق تر نشان داده است

که به صورت کلی بیش از 15 درصد از جمعیت کل اتحادیه اروپا به  آلمانی صحبت می کنند

که یک رقم بسیار قابل توجه است.

چه کشورهایی در خارج از اروپا به زبان آلمانی صحبت می کنند؟

در خارج از قاره اروپا نیز آلمانی در برخی از کشورهای دنیا به صورت قابل توجهی دارای اعتبار است و از آن استفاده می شود.

قزاقستان به عنوان یک کشور آسیایی، دارای جمعیت قابل توجهی از صحبت کنندگان به زبان آلمانی است.

در قاره آفریقا نیز کشورهایی همچون آفریقای جنوبی و نامیبیا دارای تعداد زیادی آلمانی هستند.

در مورد کشور آفریقای جنوبی می توان گفت که مهاجرت و ترکیب نژادی باعث شده است تا  آلمانی در این کشور استفاده شود.

قاره آمریکا

در قاره آمریکا نیز به خصوص در کشورهای حوزه آمریکای  مرکزی و جنوبی، در کنار پرتغالی و اسپانیولی،  آلمانی نیز استفاده می شود.

در کشورهای مکزیک، برزیل، اروگوئه و ونزوئلا نیز  استفاده می شود و می تواند یک زبان ارتباطی باشد.

زبان المانی را بهتر بشناسیم

نویسندگان آلمانی کتابهای با ارزشی را در زمینه ادبیات آلمان منتشر کرده اند که درآن ها بسیار به مسائل اقتصادی سیاسی و اجتماعی آلمان پرداخته اند.

از جمله نویسندگان آلمانی میتوان به گونتر- گوته- مارتین و… اشاره کرد.

انواع مختلف ادبیات آلمان:

1.ادبیات در زمینه داستان

در واقع چیزی که در ادبیات داستانی به تصویر کشیده میشود تضاد طبقانی است  که در آن در رابطه با رفتار ظالمانه افراد ستمگر با مظلومان در جامعه صحبت میکند.

تفاوت بین ادبیات کلاسیک با ادبیات داستانی: در ادبیات داستانی برعکس ادبیات کلاسیک در رابطه با باطن اشخاص درون داستان صحبت میکند در حالی که در ادبیات کلاسیک به باطن ادم ها توجهی نداشته و ظاهر را مد نظر قرار میدهد.

از جمله کتاب هایی که از زبان المانی به فارسی ترجمه شده اند میتوان به دریا پشت قطار ایستاده اثر یوتاو….اشاره کرد.

و اما ادبیات کلاسیک که در ادبیات داستانی اشاره ای به ان کردیم:

ادبیات کلاسیک بیشتر جنبه ی واقعی دارد یعنی در ان کمتر دررابطه با شخصیت های قهرمانی صحبت میشود.

ادبیات کلاسیک متنی ساده دارد و بیشتر بامنطق جلو میرود.

ادبیات کلاسیک در واقع همان رمان هایی است که میخوانیم و بیشتر در ان

از شخصیت ادم ها مشکلات یک جامعه و…. صحبت میکند متون ادبیات کلاسیک پیچیده نیست و معمولا شخصیت ادم ها در قالبی واقع گرایانه بیان میشود و از گفتن جملات خیالی پرهیز میکند.

نگاهی به ادبیات فلسفی:

معمولا کتابهایی که در رابطه با سیایست و هنر و یا در رابطه با ذهنو منطق نوشته میشوند جنبه ای فلسفی دارند کتابهای فلسفی معمولا  پیچیده است و اساتید و پژوهشگران با ان سر و کار دارند. ازکتابهایی که در زمینه فلسفی بودن از زبان المانی به فارسی ترجمه  شده اند میتوان به در باب حکمت زندگی اپر ارتور و…. اشاره کرد.

نگاهی به ادبیات تاریخی:

ادبیات تاریخی در رابطه با اتفاقات گذشته که مربوط به یک قشر خاص میباشد نوشته میشود واقع گرایانه نیست و نویسنده میتواند  اغراق کند.

و میتوان به کتاب خزان اپر اویگن که در این زمینه از المانی به فارسی ترجمه شده اشاره کرد.

سایت پارس68 با داشتن مترجمان حرفه ای به خوبی متون المانی را به فارسی ترجمه کی کند و در کمترین زمان و در اختیار مشتریان قرار گرفته میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *