دوره ی آموزشیWord سومین مهارت از از استاندارد ICDL می باشد. در واقع برنامه Word متداولترین برنامه واژه پرداز موجود به شمار می آید. با اموزش تئوری Word نمی توان مهارت لازم را کسب نمود باید به صورت عملی پروژه های مختلفی را انجام داد تا حین کار اشکالات شناسایی شوند و با برطرف کردن اشکالات به تجربه و تخصص خود افزود.
هدف برنامه Word این است که در تایپ و قالب بندی مفید واقع شود. علاوه بر تایپ کارهای زیادی می توان با این برنامه انجام داد از جمله: ایجاد جدولهای مختلف، کار با تصویرهای گرافیکی و…
کاربر در ابتدا باید برنامه Office را بر روی سیستم خود نصب نماید زیرا برنامه Word را نیز شامل می شود.
در محیط Word نوار عنوان یا Title Bar نواری است که اسم پنجره روی آن قرار دارد که کاربرد نوار عنوان برای حداکثر سازی و یا بازگردانی پنجره به حالت ” وضعیت قبلی” می باشد.
در Menu Bar یا منو بار هریک از منوها با توجه به نام خود عملکردی خاص دارند. هر منو زیر منویی دارد که هر زیر منو به معنای یک فرمان می باشد.
Ruler یا خط کش یکی دیگر از ابزارهای کارآمد در برنامه Word می باشد.این خط کش بسیار دقیق می باشد.
محیط تایپ اصلی ترین قسمت تایپ می باشد، نوار وضعیت یا Status Bar پایین ترین قسمت پنجره می باشد که که به شما اطلاعاتی در مورد شماره صفحه، قسمت، کل صفحه، فاصله از بالای صفحه، خط روی صفحه، وضعیت کاراکتر و… می دهد در واقع این نوار به موقعیت دقیق شما را اعلام می نماید.
مهمترین ایزار یک برنامه تایپی انتخاب قلم می باشد که برای دسترسی به این قلم ها از منوی Format و زیر منوی Font قلم مورد نظر را انتخاب می نماییم.
رسم جدول و پر کردن جدول، فرمول نویسی، تایپ انگلیسی و فارسی همزمان و… در محیط ورد انجام می شود، فردی که فقط جزوه ی آموزش ورد را مطالعه کرده باشد نمی تواند ادعا داشته باشد که از عهده این امور در محیط ورد بر می آید زیرا انجام هریک از موارد ذکر شده نیاز به تخصص و تجربه و تمرین دارد. با تکرار و تمرین می توان همه این موارد را در ورد به راحتی انجام داد.
البته کسب تجربه کافی و آشنایی با نرم افزار Word زمان بر می باشد زیرا فیلدهای کاری متعددی دارد که هر یک زمان خاص خود را می طلبند.
برای حرفه ای شدن میتوانید مقاله نکات کاربردی در برنامه word را مطالعه فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید