موسسه ترنسلیت 68

برترین مقالات علمی را از چه موتورهای جستجوگری پیدا کنیم؟

برترین مقالات علمی را از چه موتورهای جستجوگری پیدا کنیم؟

از آنجا که جستجو برای یافتن مقالات و منابع علمی یکی از اصلی ترین مراحل نگارش یک مقاله یا پایان نامه بوده, در صورت مهیا بودن جستجوگرهای مطمئن وقوی این کار سریعتر و با اطمینان بیشتری انجام می شود.دسترسی به جستجوگرهای مهم و معتبر باعث می شود تا پژوهشگر به مقالات سطح کیفی  بالاتر و جذاب تری دسترسی داشته باشد و الهامی که از آنها می گیرد باعث خلاقیت در نحوه ی نگارش و موضوع خود شود.

از آنجا که علوم مختلف در حال گسترش و عمیق تر شدن هستند,پژوهشگران از جمله دانشجویان به دنبال موضوعات جالب و جدیدتر هستند.این نکته که موضوع مقالات علمی ,خاص و کاربردی باشد گرچه دردسر ساز است و نیاز به صرف دقت و جستجوی بیشتری دارد بنابراین نیاز به منبع معتبر است تا با اطمینان بیشتری بهترین موضوعات را برای مقالات انتخاب کنند.
از جمله روش هایی که با آن می شود انواع مقالات را جستجو کرد سایت ویژه ی مقالات علمی است که توسط جستجوگرهای معتبری است می توان به آن دست یافت.
به وسیله این سایت ها میتوان به روز ترین و جالب ترین را پیدا کرد و از آنها برای ایجاد موضوع و محتوای مورد نظر الهام گرفت.
اما مشکل این است که ایران تحریم است و به این سایت هایی که برای استفاده از آن نیاز به پرداخت هزینه دارد از روش معمول و قانونی نمیتوان دسترسی داشت.
بنابراین مجبوریم ازترفنندی برای این جستجو استفاده کنیم.

✅موتور جستجو گری به نام گوگل اسکالر(google s )

این مرورگر از جمله سریع ترین جستجوگرهایی است که توسط گوگل ایجاد شده و اختصاص به جستجوی مقالات علمی دارد. پایگاه اطلاعاتی آنلاین که دارای منابع و محلات معتبر و متنوع علمی بوده است.
دراین روش به آسانی وسرعت میتوان بر اساس نظم خاصی که در این موتور جستجو گر است دست پیدا کرد.نکته خوشایند دراین جستجوگر گرچه موضوعات بر اساس ارجاعات نمایش داده می شود اما با کمک فیلترهای تعبیه شده میتوان بر اساس موضوع ,نویسنده و تاریخ انتشار به راحتی به مقالات دلخواه دست پیدا کرد.
ازجمله مزیت های خوبی که گوگل اسکالر دارد این است که به دلیل پیوستگی و هماهنگی با گوگل ,کاربران با داشتن حساب کاربری گوگل می توانند مطالب دلخواهشان را نشانه گذاری کنند و به وسیله ی فعال سازی گزینه ی اعلان از طریق جیمیل موضوعات و مقالات جدید را دریافت کرد.

✅اسکوپوس( Scopus )

اسکوپوس از جمله جستجوگرهای ویژه ی سرچ مقالات علمی در زمینه های مختلفی مانند پزشکی ,علوم انسانی ,هنر و فناوری است که با فراهم کردن امکان اعلان به کاربر و داشتن ترتیب خاص موضوع بندی و نویسنده ,جستجورا برای کاربر آسان تر و سریع تر کرده است.با استفاده اسکوپوس می توان به مقایسه مقالات چکیده و رفرنس های داده شده مطلع شد.
از آنجایی که ایران تحریم است و دچار موانع ارزی بوده برای دسترسی به این پایگاه آنلاین و هزینه نیاز به ایجاد حساب کاربری دارد تا میانبری برای عدم پرداخت ایجاد کند .

✅آکادمیک سرچ (Academic Search)

این سرویس به وسیله شرکت مایکروسافت تعبیه شده که دارای موضوعات متنوع علمی است و رقیبی در برابر گوگل بوده چراکه استفاده ازین امکانات باتوجه به الگوریتم های تخصصی رایگان است.

✅ساینس دایرکت (ScienceDirect)

پایگاهی که درآن بخشی از کتاب های علمی و متن کامل مقالات علمی را در دسترس کاربران قرار می دهد.

✅گت سایتد (GetCITED)

این سایت از جمله پایگاه های قدرتمند از مجموعه مقالات علمی است که به دلیل داشتن دو ویژگی از دیگر رقبای خود برجسته تر شده آن هم داشتن پایگاه اطلاعاتی جامع و دیگری تالار گفتگوی آنلاین و افلاین برای تبادل نظر کاربران.

✅ پلوس وان (PLOS ONE)

PLOS ONE

PLOS ONE

یک پایگاه مطمئن و قوی از مقالاتی که بعد از بررسی و دقت زیاد به پذیرش رسیده اند.

✅مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی (Science and Technology of Advanced Materials)

این پایگاه اختصاص به مقالات در زمینه های علوم و فناوری دارد که بیشتر این مقالات در آن رایگان ارائه می شود.

✅بیو وان (BioOne)

BioOne

این پایگاه علمی برای یافتن مقالات در زمینه های بیولوژی علوم طبیعی تعبیه شده که در ابتدا به صورت یک NGO بوده است.

✅سایت سیر (CiteSeerx)

CiteSeerx

این سایت یک کتابخانه دیجیتال آنلاین است که در زمینه ی علوم کامپیوتری فعالیت دارد و مقالات برجسته ای را در اختیار محققان این رشته قرار می دهد.

خروج از نسخه موبایل